ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Παναθηναϊκός: Απορία και ερωτηματικά για την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας και των ομάδωνΜεγάλη εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε στον Παναθηναϊκό Superfoods η νέα ανακοίνωση της Ευρωλίγκας που υπογράφεται και από δέκα ομάδες της Ευρωλίγκας καθώς από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου διέρρευσε πως υπήρξε απορία για την κίνηση αυτή αφού αρκετές από αυτές τις ομάδες έχουν κανονίσει συνάντηση μαζί του.

Ο “πόλεμος” ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς οι διοικούντες της διοργανώτριας αρχής με νέα τους ανακοίνωση ρίχνουν και άλλο “λάδι στη φωτιά”. Μάλιστα, στην ανακοίνωση στην οποία τονίζουν πως θέλουν τον Παναθηναϊκό Superfoods στη διοργάνωση αλλά όχι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υπογράφουν και δέκα ομάδες.

Η κίνηση αυτή λοιπόν, προκάλεσε μεγάλη απορία και ερωτηματικά στον Εξάστερο με το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τονίζει την έκπληξή του καθώς αρκετές από αυτές τις ομάδες έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν μαζί του στο πλαίσιο του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics