ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Κομνηνός: «Έχουν γίνει οι αρχικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό»


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αποχωρήσει και θα “μετακομίσει” στην FIBA και ο διευθύνων σύμβουλος του Basketball Champions League, Πάτρικ Κομνηνός αποκάλυψε πως έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τους “πράσινους”.

Στο πλαίσιο του φάιναλ φορ του BCL που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο ο Πάτρικ Κομνηνός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό Superfoods και την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η ομάδα να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα και τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στο Basketball Champions League και αποκάλυψε πως έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος του BCL ανέφερε: «Δεν προτρέχω στο μέλλον. Όλες οι ομάδες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγωνιστούν στο Champions League αντιμετωπίζονται από εμάς με τον τρόπο των συζητήσεων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός φυσικά θα αντιμετωπιστεί όπως αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης.
Παράλληλα με την πρόθεση του Παναθηναϊκού να εξετάσει την προοπτική του να αγωνιστεί στη διοργάνωση, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τους έχουμε ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που θα εξασφαλίζουν θέσεις στα πρωταθλήματά τους, μπορούν να παίζουν στην Ευρώπη.
Με τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις. Και αυτή τη βδομάδα που βρίσκομαι εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε. Είναι σημαντική ευκαιρία για να εξετάσουμε από κοινού την προοπτική να αγωνιστεί στη διοργάνωση.
Δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό για τον Παναθηναϊκό από ό,τι προσφέρουμε στις άλλες ομάδες. Οι αξίες του Champions League είναι δεδομένες και τις ξέρουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δέλεαρ γιατί δεν είναι της λογικής μας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics