ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας την τελευταία 10ετία»


Την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της φετινής Ευρωλίγκας οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με δήλωσή τους τόνισαν πως ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση την τελευταία δεκαετία.

Με αφορμή το χθεσινό(20/5) φινάλε της φετινής Ευρωλίγκας, οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού με επίσημη δήλωσή τους ανέφεραν πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι η κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση από το 2009 έως το 2018 και μάλιστα τόνισαν πως αυτό επετεύχθη με χαμηλότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές της ομάδας.

Αναλυτικά οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην δήλωσή τους ανέφεραν: «Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την τελευταία δεκαετία. Δύο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Φάιναλ Φορ. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας από το 2009 έως το 2018.
Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος».
Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics