ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Μαζί για το καλύτερο ΕΣΑΚΕ και ΟΣΕΚΑ (pic)Με στόχο οι άνθρωποι με περιορισμένη κινητικότητα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του αθλητισμού και την ομορφιά του μπάσκετ ο ΕΣΑΚΕ και η ΟΣΕΚΑ ανακοίνωσαν πως ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό των αθλητών με αμαξίδιο.

Η συνεργασία της διοργανώτριας αρχής της μεγάλης κατηγορίας του μπάσκετ των Ανδρών και η ομοσπονδία σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με καρότσι ήταν ήδη επιτυχημένη από το All Star Game όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεργαστούν όχι μόνο στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Οι διοικήσεις των δύο φορέων συναντήθηκαν με στόχο την ευρύτερη από κοινού προσπάθεια, ώστε το μπάσκετ ενωμένο να δώσει προοπτική στους ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, να τους επιτρέψει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του αθλητισμού, την ομορφιά του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ και η ΟΣΕΚΑ ανακοινώνουν την απόφασή τους για σύμπλευση και κοινές δράσεις. Μετά από την πετυχημένη συνεργασία στο πρόσφατο ΕΚΟ All Star Game, οι διοικήσεις των δύο φορέων συναντήθηκαν με στόχο την ευρύτερη από κοινού προσπάθεια, ώστε το μπάσκετ ενωμένο να δώσει προοπτική στους ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, να τους επιτρέψει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά του αθλητισμού, την ομορφιά του μπάσκετ.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι πολυδιάστατη και με απώτερο σκοπό να αναδειχθεί ότι το μπάσκετ είναι ένα και για αρτιμελείς και για συνανθρώπους μας με κινητικούς περιορισμούς.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο ΕΣΑΚΕ είναι αρωγός κάθε προσπάθειας που συμβάλλει στην ανάπτυξη, διάδοση και προβολή του μπάσκετ. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι και τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες.

Νιώθουμε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την ΟΣΕΚΑ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, και καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να στηρίξουν την προσπάθεια των σωματείων και των αθλητών με αμαξίδιο».

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, κ. Χρήστος Καλούδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Καραχάλιο, με τους οποίους είχαμε ειλικρινή διάλογο κι από την πρώτη στιγμή φάνηκε η διάθεση για συνεργασία.

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ανθρώπων του μπάσκετ με αμαξίδιο τους παράγοντες του ΕΣΑΚΕ, που έδειξαν διάθεση για να ενώσουμε δυνάμεις. Το μπάσκετ είναι ένα, αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά και τίποτα δεν μας χωρίζει. Θεωρούμε πως με αυτή τη συνεργασία ο χώρος μας δυναμώνει και το μήνυμα θα φτάσει σε κάθε σπίτι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics