ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Οριστική ρήξη με Ευρωλίγκα, πάει στην FIBA ο Παναθηναϊκός !Η σημερινή(12/4) σύσκεψη της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη δεν είχε θετική κατάληξη για τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Instagram ανακοίνωσε πως η ομάδα φεύγει από την Ευρωλίγκα και πηγαίνει στην FIBA !

Πλέον, μετά και το σημερινό “ναυάγιο” στη Μαδρίτη όπου από ότι φάνηκε στη γενική συνέλευση με τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους μετόχους των ομάδων δεν μπορεί να βρεθεί λύση στην κακή σχέση του CEO της διοργάνωσης με τον Παναθηναϊκό Superfoods η οριστική ρήξη των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Έτσι, λίγες ώρες μετά την συνέλευση ο ισχυρός άνδρας τους Εξάστερου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε αυτό που είχε προαναγγείλει πριν λίγο καιρό πως ο Παναθηναϊκός Superfoods αποχωρεί από την Ευρωλίγκα και επιστρέφει εκεί που πάντα ανήκε στην FIBA !

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του κ. Γιαννακόπουλου είναι η εξής: «Panathinaikos is returning to where basketball should always have been ....Final !».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics