ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Ο Αλεξανδρής ο νέος προπονητής του ΠανιωνίουΜετά από όσα έγιναν με την πρόσληψη του Στιβ Γιατζόγλου και την απομάκρυνσή του η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε πως τελικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τους “κυανέρυθρους” στις τελευταίες αγωνιστικές της Basket League και την “μάχη” για την παραμονή στην Α1.

Μετά από όσα προηγήθηκαν με την αυθημερόν πρόσληψη και απόλυση του Στιβ Γιατζόγλου και την άρνηση λόγω ηθικών αρχών του Βαγγέλη Ζιάγκου να επιστρέψει στην ομάδα η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε πως προπονητής των “κυανέρυρθων” για το φινάλε της σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Mε μοναδικό γνώμονα την επανάκτηση της ηρεμίας και της συσπείρωσης για την διεκδίκηση και την εξασφάλιση του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 κατηγορία στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανέθεσε στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ.
Η προηγούμενη θητεία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ήταν την περίοδο 2014-2015 και μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο πλούσιο βιογραφικό του, με την συνεργασία σε 12 ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει δυο ευρωπαϊκούς τίτλους.
Πεποίθηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και του μεγαλομετόχου του, Σταύρου Αλευρογιάννη, είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί κατακτήσει και έναν ελληνικό…τίτλο που θα ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας μπάσκετ στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.
Την Δευτέρα (30/4), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα έχει την πρώτη προπόνηση.

«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Oι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.
«Είναι η ώρα των έργων, γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για λόγια, όταν μια ιστορική ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ελληνικό μπάσκετ, διεκδικεί την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Σ’ όλη την αγωνιστική και προπονητική καριέρα μου, έχω μάθει να αγωνίζομαι μέχρι τέλους. Μέχρι εξάντλησης και της τελευταίας ελπίδας και πιθανότητας για να πετύχω τον εκάστοτε στόχο μου.
Αυτό θα κάνω και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτό θα κάνουμε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση συνεργασίας του κ. Αλευρογιάννη, γιατί συνταυτιζόμαστε στην ίδια πίστη για την παραμονή της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές και ο στόχος είναι ΔΥΟ νίκες.
Στην συγκεκριμένη χρονική φάση, η αποστολή μου εστιάζεται στον συνδυασμό ψυχολογικής και αγωνιστικής διαχείρισης της ομάδας.
Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, υπάρχει μόνο ο δρόμος της ενότητας ΟΛΩΝ, εντός και εκτός της ομάδας. Μόνο αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, στις 13 Μαϊου θα μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να γιορτάζουμε την παραμονή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics