ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση της Ευρωλίγκας για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο !Ο “πόλεμος” ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό Superfoods συνεχίζεται καθώς η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει όσα έγιναν στη συνέλευση της Μαδρίτης από την οποία όπως τονίζει ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί επειδή οι ομάδες απέρριψαν το αίτημα του για μείωση της ποινής του.

Δεν έχει τέλος η ρήξη της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς όχι μόνο δεν βρέθηκε λύση στη σημερινή(12/4) συνέλευση στη Μαδρίτη αλλά η κατάσταση χειροτερεύει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει μέσω του Instagram πως ο Παναθηναϊκός Superfoods αποχωρεί από την διοργάνωση και την Ευρωλίγκα να “απαντάει” με ανακοίνωσή της για τον ισχυρό άνδρα του Εξάστερου. Η διοργανώτρια αρχή εκφράζει τον σεβασμό της στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όμως παράλληλα τονίζει πως οι δηλώσει του ισχυρού άνδρα του Εξάστερου προκαλούν ζημιά στην Ευρωλίγκα και πως οι μέτοχοί της καταδικάζουν την συμπεριφορά του και του ζητούν να σταματήσει αμέσως τις δηλώσεις.

Συγκεκριμένα η Ευρωλίγκα στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του φακέλου που είχε πρόσφατα μοιραστεί σε πολυάριθμα Μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη. Όλοι οι σύλλογοι, με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, συμφώνησαν ομόφωνα ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά στην Ευρωλίγκα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των μετόχων της ECA οι οποίοι καταδικάζουν τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου και του ζητούν να σταματήσει αμέσως τις δηλώσεις του.

Οι σύλλογοι υπενθύμισαν κατηγορηματικά στον Παναθηναϊκό και στον ιδιοκτήτη του ότι υπάρχουν εσωτερικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να εκφράσουν αποκλίσεις ή ερωτήσεις όπως επανειλημμένα έχουν οριστεί και εγκριθεί από τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού. Επίσης, όλοι οι Σύλλογοι εξέφρασαν τον τον απόλυτο σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό ως ιστορικό θεσμό του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μέτοχο της ECA.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους μετόχους της ECA να εξουσιοδοτήσουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρωλίγκας να του δώσει αμνηστία στην ποινή που του έχει επιβληθεί για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Οι σύλλογοι απέρριψαν ομόφωνα αυτό το αίτημα, μετά από το οποίο ο κ. Γιαννακόπουλος έφυγε δυστυχώς από τη συνάντηση πριν από τη σύναψή του»,.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics