ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα !Με αφορμή την μη καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στον Παναθηναϊκό Superfoods από τις νίκες της φετινής σεζόν και το οποίο έπρεπε να είχε καταβληθεί έως τις 15 Απριλίου η διοίκηση του Εξάστερου απέστειλε εξώδικο στην Ευρωλίγκα και ζητά την καταβολή εντός 72 ωρών.

Η Ευρωλίγκα δεν ήταν συνεπής όσον αφορά την καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στον Παναθηναϊκό Superfoods για τις νίκες που έχει στη φετινή σεζόν και έτσι η διοίκηση του Εξάστερου απευθύνθηκε σε ισπανικό δικηγορικό γραφείο και απέστειλε στην διοργανώτρια εξώδικο, με το οποίο ζητάει την καταβολή του ποσού εντός 72 ωρών.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο εξώδικό της αναφέρει: «Αγαπητοί κύριοι,Σας γράφουμε εκ μέρους και ως νόμιμοι εκπρόσωποι του πελάτη μας, Παναθηναϊκού Superfoods ΒC. Μας παρασχέθηκε επίσημη απόδειξη της ύπαρξης μη εκπληρωμένου χρέους που οφείλεται από εσάς στους πελάτες μας ύψους 681.910 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει και από την απόδειξη που επισυνάπτεται μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.
Το Άρθρο 9 της συμφωνίας μεταξύ των συλλόγων που επιτρέπει στην Euroleague να παρακρατεί ποσά λόγω χρηματικού προστίμου δεν έχει εφαρμογή εδώ γιατί: α) το πρόστιμο δεν είναι τελικό, αφού εκκρεμούν νέες εφέσεις και β) η Euroleague έχει ήδη δεσμεύσει το ποσό των 300.000 ευρώ ώστε να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έτσι, η Euroleague πρέπει να πληρώσει το πλήρες ποσό στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται.

Προκειμένου να αποφευχθεί η έναρξη των νόμιμων διαδικασιών εις βάρος της Euroleague, σας ζητούμε α) να πληρώσετε τις 681.910 ευρώ μέσα στις επόμενες 72 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε τη συγκεκριμένη επιστολή ή β) να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ίδιο διάστημα, ώστε να βρούμε έναν φιλικό τρόπο για να εκπληρωθεί εξ ολοκλήρου το χρέος.
Αν ο πελάτης μας δεν λάβει πλήρη ικανοποίηση όσων ζητούμε ή δεν επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε έχουμε εντολή από τον πελάτη μας να ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρίας σας, ζητώντας την αποπληρωμή του χρέους 681.910 ευρώ, συν τα πρόσθετα ποσά που μπορεί να προκύψουν στο εξής. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι θα ζητήσουμε επίσης από το δικαστήριο την πληρωμή των εξόδων καθυστέρησης, καθώς και τα έξοδα της διαδικασίας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics