ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Αγγελόπουλος: «Φάιναλ φορ αντάξιο της Ελλάδας και της ΑΕΚ»


Η ΑΕΚ έμαθα την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Basketball Champions League και ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος μιλώντας στο πλαίσιο της σημερινής κλήρωσης των ημιτελικών μεταξύ άλλων τόνισε πως στόχος του είναι να γίνει ένα φάιναλ φορ αντάξιο της Ελλάδας και της ιστορίας της ΑΕΚ.

Σήμερα(12/4) το πρωί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ φορ του BCL και σύμφωνα με αυτό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μούρθια. Στο πλαίσιο της κλήρωσης λοιπόν, μίλησε και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στην πορεία της ΑΕΚ και στους στόχους που έχει για την “βασίλισσα”.

Αρχικά λοιπόν, ο κ. Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Καλωσορίζω και τις υπόλοιπες ομάδες που μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έφτασαν στο φάιναλ φορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της FIBA. Έχει πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και τρέχει με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Σαν ΑΕΚ θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βοηθήσουμε να γίνει ένα φάιναλ φορ αντάξιο πετυχημένων διοργανώσεων της χώρας μας αλλά και αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και να αναβαθμίσουμε την εικόνα της χώρας μας. Το όραμά μας το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο βήμα-βήμα. Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη και τώρα είναι μέσα στην 20άδα. Επενδύουμε στην ιστορία της ΑΕΚ και κάνουμε σημαντικές επενδύσεις και στο μέλλον της ομάδας. Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και παίζουν τώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με αργά και σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε προς την κορυφή. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί και το μπασκετικό τοπίο. Υπάρχει αρκετή σκόνη και ομίχλη».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την FIBA, ανέφερε: «Το Champions League ωριμάζει γρήγορα και είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση».

Κλείνοντας, για το αν αρκείται στην παρουσία της ΑΕΚ στο φάιναλ φορ του BCL, o Αγγελόπουλος είπε: «Όπως είπα και πριν, βήμα-βήμα. Τα ποσοστά αδρεναλίνης που ανεβάσαμε πρέπει να είναι... ρεκόρ με τις προκρίσεις μας. Πάμε βήμα βήμα και μετά θα δούμε για τους επόμενους στόχους».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics