ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ημιτελικού με την ΜούρθιαΗ ΑΕΚ έμαθε σήμερα(12/4) πως η αντίπαλό της στον ημιτελικό του Basketball Champions League θα είναι η Μούρθια και η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της Ένωσης για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα.

Η “βασίλισσα” θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισπανικής Μούρθια για να βρεθεί στον τελικό του BCL και λίγες μόλις ώρες μετά την κλήρωση των ημιτελικών η διοίκηση της ΑΕΚ λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου της ομάδας για τα “μαγικά” χαρτάκια με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τα εισιτήρια του ημιτελικού με την Μούρθια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,
Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ (F4) του Basketball Champions League έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οπαδοί της «Βασίλισσας» από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ στις 4 και 6 Μαϊου.
Πρόδηλο είναι, ότι η πρωτοφανής αυτή ανταπόκριση δικαιώνει πλήρως τη Διοίκηση της ΑΕΚ B.C και τον Μάκη Αγγελόπουλο για την επιλογή τους να θέσει ο οργανισμός υποψηφιότητα για την κορυφαία διοργάνωση.
Η ΑΕΚ B.C. ουδέποτε έκρυψε άλλωστε, ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (BCL) συνιστά την κορωνίδα των εφετινών στόχων της και προς αυτή την κατεύθυνση πορεύεται. Η παρουσία του κόσμου της, στην προσωρινή έδρα μας, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αποτελεί σταθερά τη βασικότερη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου.

Η ΑΕΚ B.C. κατανοεί πλήρως την αγωνία των οπαδών για το πολυπόθητο εισιτήριο της μίας ημέρας ή και των δύο ημερών. Ανακοινώνει, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε επαφές διαρκείας με το BCL, και προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διάθεσή τους.
Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή της».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics