ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Ισπανός υπάλληλος έκανε την διοργάνωση τσιρκολίγκα»Με αφορμή τη νέα “σφαγή” του Παναθηναϊκού Superfoods από τους διαιτητές σε αγώνα της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επίσημη δήλωσή του αναφέρθηκε με αιχμηρά λόγια στον Τζόρντι Μπερτομέου και για άλλη μια φορά τόνισε πως η ομάδα του θα αποχωρήσει από την διοργάνωση.

Η ολοφάνερη εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός Superfoods στον τρίτο προημιτελικό με την Ρεάλ στη Μαδρίτη ήταν η αφορμή ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου να τοποθετηθεί επίσημα και με δήλωσή του να αναφερθεί στον Τζόρντι Μπερτομέου και στα όσα έχει προσφέρει ο Ισπανός στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα(24/4). Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος. Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του. Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά από τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων από την... εκπληκτική του διαχείριση είναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή. Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε. Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου, εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics