ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος: «Μην απαντήσετε στις συνειδητές προκλήσεις»Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει μπει στην τελική ευθεία για τον αυριανό (17/4,21:15) πρώτο προημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση προέτρεψε τους φιλάθλους της ομάδας να μην απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις των διαιτητών ενώ εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Μια μέρα πριν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods με γραπτή του δήλωση τόνισε τον απεριόριστο σεβασμό που έχει στην Ρεάλ και παράλληλα προέτρεψε τους φιλάθλους του Εξάστερου να μην “απαντήσουν” σε όποια πρόκληση υπάρξει.

Αναλυτικά, ο κ. Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του ανέφερε: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων. Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics