ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Παναθηναϊκός: «Κυκλοφόρησαν» τα εισιτήρια του δεύτερου προημιτελικού με την Ρεάλ


Την στιγμή που τα εισιτήρια του πρώτου προημιτελικού του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ρεάλ οδεύουν από στιγμή σε στιγμή σε sold out η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η μεγάλη επιθυμία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού Superfoods να δώσουν δυναμικό παρών και στα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ την επόμενη Τρίτη και Πέμπτη 17 και 19 Απριλίου ήταν δεδομένη και έτσι ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί το sold out των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου προημιτελικού με τους Ισπανούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (19/4, 21.15) στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας είναι -και- μέσω διαδικτύου ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τον αγώνα της Τρίτης (17/4, 21.15), τα οποία δεν διατέθηκαν από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:
*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).
* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του
paobc.gr και viva.gr. *Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι
αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics