ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Αναβλήθηκε το Άρης-ΠΑΟΚ


Με αφορμή την εισήγηση της Αστυνομίας και τους φόβους της για επεισόδια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι που θα γινόταν την Κυριακή(11/3) αναβάλλεται.

Με τον φόβο να υπάρξουν επεισόδια η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης εξέφρασε την ανησυχία της στον ΕΣΑΚΕ και για αυτό η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή για την 20η αγωνιστική της Basket League. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως η νέα μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα από το διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics