ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου για Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑΜε αφορμή δημοσιεύματα για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αλλά και το θέμα με το ΟΑΚΑ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα.

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο τι πραγματικά ισχύει σχετικά με τα δημοσιεύματα που υπήρξαν και ενημέρωσε πως αν πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις από την κυβέρνηση θα προχωρήσει μεγάλο του σχέδιο για τον Παναθηναϊκό αλλά και το ΟΑΚΑ.
Εν τω μεταξύ, εκτός από τον κ. Γιαννακόπουλο δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα έκανε και ο νόμιμος εκπρόσωπος της «REDSTONE», Mark Alexander.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η εξής: «Επ’ αφορμή δημοσιευμάτων που με εμπλέκουν στο κρίσιμο ζήτημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και του μέλλοντος του Παναθηναϊκού -ένα θέμα που αφορά εκατομμύρια Ελλήνων-λαμβάνω την πρωτοβουλία να τοποθετηθώ όσο υπεύθυνα αυτό επιτάσσει.

Ως άνθρωπος τον οποίο απασχολεί κάθε κομμάτι του Συλλόγου δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο η τωρινή αδιέξοδη κατάσταση της ΠΑΕ. Ως εκ τούτου, ζήτησα προ πολλών μηνών από ομάδα ανθρώπων εμπιστοσύνης μου να έρθει σε επικοινωνία με ξένα επενδυτικά σχήματα εξειδικευμένα στη διαχείριση αθλητικών ομάδων και εγκαταστάσεων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία ευρέθηκαν να ενδιαφέρονται οι πασίγνωστες για τη δράση τους στον τομέα αυτό Redstone, Bluerock και AECOM.
Μαζί εκπόνησαν σχέδιο που θα καταστήσει τον ΠΑΟ ξανά πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θα αναβιώσει τα απαξιωμένα, ερημωμένα ολυμπιακά ακίνητα, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος, η ελληνική κοινωνία και ο αθλητισμός να έχουν αδιαμφισβήτητα πολλαπλά οφέλη.

Στην αρχή του έτους κατατέθηκε πρόταση που καλύπτει όλα τα ανωτέρω και αναμένεται η ανταπόκριση της Κυβέρνησης.
Ως τότε, καλό θα ήταν να μη δημιουργούνται από τρίτους υπερβολικές προσδοκίες στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα βγω δημοσίως να ενημερώσω υπεύθυνα, αν έχω απτές εγγυήσεις τόσο από τα funds όσο και από την Κυβέρνηση πως δρομολογείται η υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου».

Ενώ ο νομικός εκπρόσωπος της Redstone, Mark Alexander, ανέφερε:
«We have together outlined a deal that will do far more than build a new home for Panathinaikos FC. When it’s done, Athens Alive will redefine Athens’ business and entertainment landscape.
We will have incorporated a world-class offices, hotel and conference facility, leisure, retail, restaurants, parkland, amateur sport and major sports franchises into an exciting, walkable sports and entertainment district that will rival anything in the world.
Development of this scale requires strong commitments from both private and public partners, and that’s exactly what we are seeking to build».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics