ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπανικολάου με ΚόροιβοΜε τρεις σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο(26/3) ο Ολυμπιακός τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για την 20η αγωνιστική της Basket League καθώς οι Βασίλης, Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου έμειναν στην Αθήνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού συνεχίζονται καθώς οι τρεις σημαντικότεροι παίκτες του ταλαιπωρούνται και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του όχι μόνο τον Κώστα Παπανικολάου αλλά και τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου ενώ ο Πρίντεζης με σχάση δέρματος μεσοδακτύλιας πτυχής τέταρτου – πέμπτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός.
Εν τω μεταξύ, πρόβλημα υπάρχει και με τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος αν και αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής θα ακολουθήσει τους “ερυθρόλευκους” στην Αμαλιάδα και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics