ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Ζήτησε παρέμβαση του εισαγγελέα ο ΕΣΑΚΕΜε αφορμή δημοσίευμα που έκανα λόγο για στημένο παιχνίδι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ με επιστολή του ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΟΚ.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας “HoopsHype” ανέφερε πως ξένος παίκτης που αγωνίζεται στην Basket League κατήγγειλε πως στη διάρκεια αγώνα ο προπονητής της ομάδας του, τους έκανε παρατήρηση γιατί έχαναν με μικρή διαφορά και ουσιαστικά προέτρεψε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να χάσουν. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος όταν ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα θέλοντας να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα Κωνσταντινού Σιμιτζόγλου. Μάλιστα, με επιστολή του ενημέρωσε και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γεώργιο Βασιλειάδη αλλά και την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics