ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος: «Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη»Μετά την Ευρωλίγκα και ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods με επίσημη δήλωσή του απάντησε πως η καταγγελία ήταν από τον Ολυμπιακό και πως από εδώ και πέρα η “πράσινη” ΚΑΕ θα καταγγέλει οποιαδήποτε δυσφήμιση του αθλήματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με επίσημη δήλωση στην οποία τόνισε πως η καταγγελία για την ποινή του ήταν από την διοίκηση του Ολυμπιακού και πως από δω και πέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα καταγγέλει οποιαδήποτε δυσφήμιση του αθλήματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώ παρουσίασε και περιστατικά των "ερυθρολεύκων" που αποτελούν δυσφήμιση του μπάσκετ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου είναι η εξής: «Προ ολίγων ωρών ενημερώθηκα πως έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός (πόσο σπάνιο…), ο Αθλητικός Δικαστής μου επέβαλε τρεις μήνες αποκλεισμό εισόδου στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος για μια ανάρτησή μου που αφορούσε το διαιτητή Σπύρο Γκόντα, ως δυσφημιστική για το άθλημα. Και τούτο, παρ’ ό, τι επρόκειτο για μια ανώδυνη ανάρτηση που είχε γίνει τέσσερις μήνες πριν και την οποία διέγραψα άμεσα και αυτοβούλως!

Αναρωτιέμαι, τα κάτωθι περιστατικά δεν αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος;
1. Την 29/1 μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους από τον Παναθηναϊκό οι κ.κ. Σφαιρόπουλος και Παπανικολάου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι έχασαν λόγω διαιτησίας. Μάλιστα, ο πρώτος έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα! Γεμάτος μένος και ειρωνεία κατακεραύνωσε τους διαιτητές επιτιθέμενος απαξιωτικά προς εκείνους φανατίζοντας και προτρέποντας σε βία
2. Την 31/1 η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Youtube βίντεο μέσω του οποίου στοχοποιούσε διαιτητές ξεκάθαρα καταλογίζοντάς τους δόλο, ενώ οι ίδιες οι φάσεις που επικαλούνταν, αυτοαναιρούνταν!
3. Την 31/1 ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια κλήρωσης διαιτητών στην ΚΕΔ, τους επιτέθηκε δημοσίως με ντροπιαστικές εκφράσεις, οι οποίες αναπαρήχθησαν σε όλα τα ΜΜΕ.
4. Την 5/2 ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον αθλητή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Μπόγρη.

Ε, ρε αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη.
Προφανώς, την τακτική του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια να ψάχνει λύσεις και να δίνει απαντήσεις μόνο εντός παρκέ, τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και οι αρμόδιες αρχές την έχουν εκλάβει ως δείγμα αδυναμίας. Ως εκ τούτου, από εδώ και στο εξής, ενημερώνουμε πως ο Παναθηναϊκός θα καταγγέλλει κάθε μορφή δυσφήμισης του αθλήματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός…

It always takes two to tango…».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics