ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεκινάει άμεσα το δημοψήφισμα του κόσμου για την παραμονή στην Ευρωλίγκα»Ο Εφέτης της Ευρωλίγκας απέρριψε το αίτημα αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ξεκινάνε άμεσα οι ενέργειες για το δημοψήφισμα με το οποίο ο κόσμος του Εξάστερου θα αποφασίσει την παραμονή ή όχι της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Αμέσως μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της ποινής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της Ευρωλίγκας για έναν χρόνο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods με ανακοίνωσή της είχε πως αν δεν αλλάξει η απόφαση αυτή τότε ο κόσμος της ομάδας θα αποφασίσει αν ο Εξάστερος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη διοργάνωση. Σήμερα(7/2) λοιπόν, ήρθαν τα άσχημα... μαντάτα καθώς ο Εφέτης της Ευρωλίγκας απέρριψε το αίτημα αναστολής της ποινής του κ. Γιαννακόπουλου και έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως θα ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος προκειμένου ο κόσμος του Εξάστερου να αποφασίσει αν η ομάδα θα συνεχίσει στην Ευρωλίγκα και παράλληλα θα αποχωρήσει ο κ. Γιαννακόπουλος ή αν θα φύγει η ομάδα από την διοργάνωση αλλά θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας της στο “τιμόνι” της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics