ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Πασκουάλ: «Είμαστε όλοι ένα, το πρόβλημα του Γιαννακόπουλου είναι και δικό μας»


Μια διαφορετική συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Μπασκόνια καθώς προτίμησε να μιλήσει για την διαμάχη του Δ. Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα και να τονίσει πως στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι όλοι ένα και πως κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί την ομάδα χωρίς τον Γιαννακόπουλο.

Για πρώτη φορά ο Καταλανός κόουτς δεν θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι που προηγήθηκε και τη νίκη της ομάδας του επί των Ισπανών για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και προτίμησε να πάρει θέση για το πρόβλημα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την διοργανώτρια αρχή. Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει σήμερα για αυτό και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι οικογένεια και όλοι είναι ένα και πως όταν κάποιος από την “οικογένεια” έχει πρόβλημα τότε είναι όλοι μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω κάτι διαφορετικό. Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον αγώνα. Αποτελεί δική μου απόφαση. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη κι ευχαριστούμε για τη βοήθειά του. Σαφώς θέλω να πω ότι εκτιμώ όλους εσάς και δεν έχει σχέση μ’ εσάς αυτή η απόφαση. Δεν υπάρχει καμία σχέση μ’ εσάς σε όλο αυτό. Η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική μου και κανείς δεν μου είπε τι πρέπει να κάνω. Το πρώτο πράγμα που ο κόσμος πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια. Όταν ένας παίκτης έχει πρόβλημα, το πρόβλημα είναι όλων. Το ίδιο και για έναν προπονητή ή έναν οπαδό μας. Και σαφώς όταν συμβαίνει κάτι με τον ιδιοκτήτη μας είναι πρόβλημα όλων μας. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι δεν μας φαίνεται λογικό ο ιδιοκτήτης μας να μην μπορεί να έρθει στο γήπεδο. Πέρα από αυτό, το σημαντικότερο για εμάς είναι να δώσουμε την εικόνα που ισχύει προς τα έξω. Ότι είμαστε ένα. Όλοι έχουμε θετικά κι αρνητικά αλλά είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα.

Πιστεύω ότι μία Ευρωλίγκα χωρίς τον Παναθηναϊκό θα ήταν ένας αυτοκινητόδρομος δίχως αυτοκίνητα. Επίσης ο Παναθηναϊκός δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου και δίχως τον Δημήτρη είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το διανοηθεί. Γι’ αυτό ζητάω απ’ όλο τον κόσμο να εργαστεί για να υπάρχει μία αρμονία. Όποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω, να το κάνει και να λήξει μία κατάσταση που δεν θα έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει.

Επαναλαμβάνω δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το ποιος έχει δίκιο, ποιοι είναι οι λόγοι κλπ. Πρέπει να συνεχίσουμε αρμονικά όλοι μαζί και στόχος είναι να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους. Το μήνυμα είναι το εξής. Είμαστε όλοι ένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένα και οδεύουμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Θα ήθελα να σας απολογηθώ για το σημερινό αλλά είναι ο μοναδικός πολιτισμένος τρόπος για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στην Ευρωλίγκα, με σεβασμό προς όλους. Σας ευχαριστώ πολύ και στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε για το αποψινό παιχνίδι και γενικά για ό,τι θέλετε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics