ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Όλη η Ελλάδα γέλασε με το βίντεο του Ολυμπιακού»


Στα παράπονα του Ολυμπιακού και στο βίντεο με επίμαχες φάσεις που δημοσιοποίησε μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods λέγοντας πως το είδε και γέλασε με αυτό όλη η Ελλάδα, πως τα παράπονα των “ερυθρολεύκων” προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν απολαμβάνουν την ίδια “ασυλία” στο ξύλο ενώ τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει χαώδης απόσταση στη νοοτροπία και όχι μόνο.

Μετά το ντέρμπι των δύο “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας(29/1) η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος και δεν έκρυψε τα έντονα παράπονά της “ανεβάζοντας” μάλιστα και σχετικό βίντεο στο youtube. Λίγες μέρες μετά, με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απάντησε στα παράπονα των “ερυθρολεύκων”.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Αναμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ολοκληρώσει τις σπασμωδικές-κωμικές κινήσεις της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να τοποθετηθούμε επίσημα:
Για πολλοστή φορά, τόσες που έχουμε χάσει πια το μέτρημα, επικαλείται τη διαιτησία για τη νέα ήττα της, προ ημερών στο ΟΑΚΑ.
Με το βίντεο που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube εκτέθηκε για μία ακόμη φορά. Όλη η Ελλάδα είδε και εν συνεχεία γέλασε με τις φάσεις για τις οποίες παραπονείται…
Προφανώς, τα παράπονά της προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν απολαμβάνει την ίδια ασυλία στο «ξύλο», όπως σε άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει. Καμία άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Αυτή η νέα προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καταδεικνύει περίτρανα την χαώδη απόσταση που μας χωρίζει σε επίπεδο νοοτροπίας και όχι μόνο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ακόμη κι όταν χάθηκε ένα πρωτάθλημα με τον… χορό βημάτων του αθλητή Σπανούλη, ενώπιον μάλιστα τριών έμπειρων και διεθνών διαιτητών, δεν αντέδρασε όπως ο Ολυμπιακός. Αντίθετα, δώσαμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα.
Αναζητούμε την τελευταία φορά που η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνώρισε το δίκαιο της νίκης μας, στην Ιστορία των μεταξύ μας αναμετρήσεων, που γράφεται εδώ και χρόνια, με συνήθη νικητή και τροπαιούχο τον Παναθηναϊκό…
Δυστυχώς για το μπάσκετ, το οποίο είναι και αυτό που μας απασχολεί, οι πρακτικές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απομακρύνουν από το άθλημα και τους τελευταίους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της, η πλειοψηφία των οποίων είναι φανερό ότι αποδοκιμάζει τέτοιες συμπεριφορές και κινήσεις.
Εκείνους που έμπρακτα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε κοντά στο μπάσκετ, όταν στον 5ο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, συμφωνήσαμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, παρά τις συνθήκες «ζούγκλας» που επικρατούσαν.
Στόχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήταν, είναι και θα είναι οι αγώνες να παίζονται εντός του παρκέ και σε γεμάτα γήπεδα. Μακάρι κάποιοι, επιτέλους, να το καταλάβουν και να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο…».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics