ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Άρης: «Για άλλη μια φορά υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα»Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της και ενημερώνει για την έφεση την οποία θα καταθέσει εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης με αφορμή την τιμωρία της ομάδας με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Εξαιτίας της τιμωρίας που του επιβλήθηκε ο Άρης θα παίξει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα χωρίς τον κόσμο του και η διοίκηση δεν το... άφησε έτσι καθώς με ανακοίνωσή της εξέφρασε την δυσαρέσκειά της και παράλληλα ενημέρωσε πως ελπίζει πως θα δικαιωθεί μέσω της έφεσης στην οποία θα προσφύγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Για άλλη μια φορά η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τιμωρείται με υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα και αναγκάζεται -όλως τυχαίως- να δώσει δύο κρίσιμα ντέρμπι του πρωταθλήματος, χωρίς την παρουσία του έκτου παίκτη της. Οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες είναι με ΠΑΟΚ και με Προμηθέα Πάτρας.
·Διαμαρτυρόμαστε γιατί μια απλή λεκτική αντιπαράθεση μελών του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με φιλάθλους, τιμωρήθηκε ως εκφοβιστική επίθεση και απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών!
·Διαμαρτυρόμαστε γιατί σε έναν αγώνα που όλα κύλησαν ομαλά, η απομόνωση ενός δευτερεύοντος περιστατικού οδηγεί σε τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο!
·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι καν υπότροπη για οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.
·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η διακοπή του αγώνα ήταν αποτέλεσμα έντασης μεταξύ των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου και ουδεμία σχέση είχε με τυχόν παρεμβολή φιλάθλων της ομάδας μας.

Πάγια θέση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι ότι οι αγώνες μπάσκετ πρέπει να διεξάγονται με κόσμο και οι αναμετρήσεις να κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων. Εν προκειμένω, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της άδικης και υπερβολικής ποινής, που της επιβλήθηκε και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί (για ακόμα μια φορά) στην κατ’ έφεσιν δίκη».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics