ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος: «Nα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για τα κρούσματα αδικίας»


Με αφορμή τα νέα λάθη των διαιτητών της Ευρωλίγκας σε αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods και συγκεκριμένα τον χθεσινό(17/11) με την Φενέρμπαχτσε ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επίσημη δήλωσή του

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός Superfoods σοβαρά παράπονα από τους διαιτητές της Ευρωλίγκας καθώς και στο χθεσινό παιχνίδι με την Φενέρ δεν έλειψαν τα πολύ σημαντικά λάθη των διαιτητών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Γιαννακόπουλος με επίσημη δήλωσή του εκφράσει την δυσαρέσκεια του και να τονίσει πως οι υψηλά ιστάμενοι της Ευρωλίγκας θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπαίτιους για τα συνεχή κρούσματα αδικίας.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Το μπάσκετ, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί τελευταία χρόνια, είναι ένα άθλημα που δυστυχώς πλέον βασίζεται όλο και περισσότερο στο λεγόμενο physical game. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφεύγουν φάσεις από τους διαιτητές. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού. Είμαι βέβαιος ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής έχει υπάρξει προβληματισμός και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους γι' αυτά τα συνεχή κρούσματα αδικίας...».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics