ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος: «Άριστες οι σχέσεις με Φενέρ και Γιλντιριμ»


Θέση με επίσημη δήλωσή του πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Τουρκία που έκαναν λόγο για επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε και πρόβλημα στις σχέσεις της τουρκικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Με αφορμή το δημοσίευμα της “Fanatik” που έκανε λόγο για επικοινωνία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods με τον πρόεδρο της Φενέρ και την αναπαραγωγή του από ελληνικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Γιαννακόπουλος με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα, τονίζοντας πως οι σχέσεις των δύο ομάδων παραμένουν άριστες και πως είχε επικοινωνία με τον κ. Γιλντιρίμ.
Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρε: «Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς «διασταύρωση» αναπαράχθηκε από περιορισμένα Ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ. Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα. Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω – προς αποφυγή του φαινομένου αυτού – τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics