ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Παναθηναϊκός: Όλα έτοιμα για την «Ημέρα Φιλάθλου» ! (pic)


Η μεγάλη στιγμή για την φετινή “Ημέρα Φιλάθλου” του Παναθηναϊκού Superfoods έφτασε καθώς στο αυριανό(17/12, 15:00) παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα υπάρχει γενική είσοδος μόλις ε ευρώ αλλά και πολλά δώρα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Εξάστερου ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διοργανώνει την “Ημέρα Φιλάθλου” καθώς αύριο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την 9η αγωνιστικής της Basket League η γενική είσοδος θα είναι 3 ευρώ ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Εξάστερου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα από τους χορηγούς της ομάδας . Παράλληλα, υπάρχει και ξεχωριστή σημασία στην κίνηση αυτή καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δείχνοντας για άλλη μια φορά το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο θα προσφέρει τα έσοδα του αγώνα στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η μεγάλη στιγμή της διεξαγωγής της «Ημέρας Φιλάθλου» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε. Συγκεκριμένα αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, στον αγώνα με το Ρέθυμνο AEGEAN (17/12, 15.00) με ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 3€ και θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν διεξαγωγής της στο πλαίσιο της επιθυμίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή και την αφοσίωσή τους!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επιφυλάσσει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις σε όσους δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο αυτή η «Ημέρα Φιλάθλου» είναι ιδιαίτερη για δύο σημαντικούς λόγους:
1. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής!

2. Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθεί η μεγάλη κλήρωση ανάμεσα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για δώρα αξίας 100.000€, θέλοντας έμπρακτα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκριση τους, με τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας να ξεπερνά τις 7.300. Πέραν των δώρων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, του PAOSHOP και της PAO BC ACADEMY δώρα θα προσφέρουν και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, SUPERFOODS, ADIDAS, COSMOTE, MERCEDES, TOYO TIRES, 3E, AKTINA TRAVEL GROUP, NOKIA, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, LG, EZA, MOLTO, BP, MICROSOFT, VIVA, KELLY’S CHIPS, HELLENIC SEAWAYS και CARNICERO.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ

Σχετικά με την κλήρωση των δώρων αξίας 100.000 ευρώ, σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή θα έχουν μόνο όσοι ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θα βρίσκονται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα! Από την κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι δεν έχουν αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους, δηλαδή οι εργαζόμενοι της εταιρείας και όσοι το έχουν κερδίσει σε κάποιον διαγωνισμό!
Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο οι κάτοχοι αγορασμένων εισιτηρίων διαρκείας θα παραλαμβάνουν από ένα κουπόνι, με το οποίο θα συμμετέχουν στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης προκειμένου να δουν αν έχουν κερδίσει, ειδάλλως το δώρο θα πάει σε κάποιον από τους επιλαχόντες που θα κληρωθούν μετά το πέρας της διαδικασίας.
ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια για την «Ημέρα Φιλάθλου» διατίθενται από τα κάτωθι σημεία:
* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
* Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.
* Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
* Την «Ημέρα Φιλάθλου» (17/12), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.
Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων μας, τους καλούμε να προσέλθουν στο γήπεδο από νωρίς!
* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics