ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το «Nick Galis hall of famous game»


Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στις 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αμαρουσίου έχει ξεκινήσει και σήμερα(13/12) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Όλος ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Όσοι λοιπόν, φίλαθλοι θέλουν να δώσουν το παρών και να απολαύσουν τον μεγάλο “Νικ” μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήρια και μάλιστα πρέπει να σπεύσουν καθώς λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, Nick Galis hall of famous game ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr. Και πιο συγκεκριμένα στο παρακάτω link:https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html…
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στο "Χαμόγελο του παιδιού" και στην "Κιβωτό του κόσμου".
Λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων παρακαλείστε να τα προμηθευτείτε έγκαιρα.
Τέλος, τα εισιτήρια μπορείτε είτε να εκτυπώσετε είτε να τα έχετε σε μορφή pdf στο κινητό σας.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες καλέστε στο: 2108938111».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics