ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Θλίψη στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ, «έφυγε» ο Τάσος Στεφάνου


Την απώλεια ενός εξέχοντος μέλους της Παναθηναϊκής οικογένειας θρηνεί από σήμερα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός καθώς “έφυγε” από την ζωή ο αθλητής και για πολλά χρόνια παράγοντας του συλλόγου, Τάσος Στεφάνου.

Ο κύριος Στεφάνου έζησε όλη του την ζωή στον Παναθηναϊκό Superfoods αρχικά ως αθλητής και αργότερα και για πολλά χρόνια ως παράγοντας της ομάδας, από την οποία δεν έλειψε ποτέ και πάντα είχε την δική του θέση διπλά στον πάγκο. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και σήμερα “έφυγε” από την ζωή. Στον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ υπάρχει μεγάλη θλίψη καθώς ο κύριος Στεφάνου ήταν σπουδαίος και πολύ αγαπητός άνθρωπος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για το χαμό ενός εξέχοντος μέλους της «οικογένειάς» της, του Τάσσου Στεφάνου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (19/12).

Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με το «τριφύλλι» διατελώντας αθλητής και παράγοντας του συλλόγου για περισσότερα από πενήντα χρόνια.
Γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1945 και ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στα τμήματα υποδομής της καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού. Αγωνίσθηκε στην ανδρική ομάδα, στέφθηκε μαζί της Πρωταθλητής το 1967 και συνέχισε, από άλλα πόστα πλέον, να προσφέρει στον σύλλογο. Είτε ως προπονητής, είτε ως έφορος, είτε ως Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, ο Τάσσος Στεφάνου γνώρισε λαμπρές επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο είχε αφιερώσει τη ζωή του.

Ο Τάσσος Στεφάνου ήταν ένας «πιστός στρατιώτης» της Παναθηναϊκής Ιδέας, την οποία υπηρέτησε με πάθος. Από σήμερα η Παναθηναϊκή οικογένεια είναι φτωχότερη. Θα αποτελεί για όλους μας έμπνευση και θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί με το ήθος και την ευγένεια του, αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με την ομάδα μας.
Την Τετάρτη (20/12, 15.00) θα τελεστεί Τρισάγιος στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (22/12, 13.00) στο αγαπημένο του Φόδελε στο Ηράκλειο της Κρήτης...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στο αποψινό αγώνα της ομάδας μας, όσο και σε όλες τις αναμετρήσεις της Euroleague και Eurocup αυτής της αγωνιστικής.

Καλό ταξίδι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics