ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ασύστολα ψεύδη με δόλιο τρόπο»


Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον λόγο της λύσης της συνεργασίας της με τον Κέβιν Ντίλαρντ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημα θέση κάνοντας λόγο ασύστολα μέχρι και ύποπτα ψεύδη.

Ο Κέβιν Ντίλαρντ αποτελεί από χθες(3/11) παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και με αφορμή τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για τον λόγο της λύσης της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, η διοίκηση πήρε επίσημα θέση ξεκαθαρίζοντας πως οι λόγοι ήταν μόνο αγωνιστικοί. Μάλιστα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ασύστολα και ύποπτα ψεύδη και κατευθυνόμενα σχόλια από όσους με δόλιο τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η προσπάθεια ορισμένων να διεκδικήσουν με ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα κείμενα και αναφορές το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, θα μας έβρισκε παγερά αδιάφορους, εάν δεν επρόκειτο για μία προσπάθεια που έχει σαν προφανή στόχο να πλήξει τον ΠΑΟΚ.

Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι η απόφαση της ομάδας μας να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Kevin Dillard, πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Όλα τα υπόλοιπα είναι από ψευδή μέχρι και ύποπτα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα ήρθαν να προστεθούν σε μία σειρά αναληθειών που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και τα social media, προφανώς για να εξυπηρετήσουν σκοπούς πολύ μακρινούς από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να διαχωρίσουν τον δικαιολογημένο προβληματισμό τους για τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, από τα κατευθυνόμενα σχόλια και την προσπάθεια χειραγώγησής τους από όσους με δόλιο τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν μία έκρυθμη κατάσταση.

KAE ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics