ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό


Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο(5/11, 16:00) τον Παναθηναϊκό Superfoods για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα φθηνά εισιτήρια του αγώνα και συνεχίζεται η διάθεση των υπολοίπων.

Η Ένωση έχει μπροστά της ένα μεγάλο παιχνίδι και στόχο καθώς αύριο υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό Superfoods με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως είναι λογικό η επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών είναι μεγάλη. Για αυτό μια μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα φθηνά εισιτήρια και πως συνεχίζεται η διάθεση των υπολοίπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» διεκδικεί αύριο (Κυριακή, 05/11, 16:00) την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι έντονη αυτή την ώρα. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλέον των 10, 15, 20 και 50 ευρώ, είτε διαδικτυακά (https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html), είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» τα οποία ανοίγουν αύριο (Κυριακή), στις 10:00, ενώ στις 12:00 θα διατίθενται και από το εκδοτήριο P5 του Κλειστού του ΟΑΚΑ. Βεβαίως, μέχρι τις 17:00 σήμερα εισιτήρια διατίθενται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Είναι αναγκαίο, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός της τελευταίας στγμής με συνέπεια και να ταλαιπωρηθεί, και να μην εισέλθει έγκαιρα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics