ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Εξαντλούν όλοι την αυστηρότητά τους στον Πανιώνιο»


Με αφορμή την τιμωρία της ομάδας με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των και πρόστιμο 800 ευρώ για την ένταση που υπήρξε με μερίδα φιλάθλων στο παιχνίδι της Κυριακής(11/11) με τον Παναθηναϊκό Superfoods η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για εξάντληση της αυστηρότητας των αρμοδίων στον Πανιώνιο.

Πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη της φετινής Basket League ο Πανιώνιος ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη του τιμωρία καθώς του επιβλήθηκε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 800 ευρών για την ένταση που υπήρξε με μερίδα φιλάθλων του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods και η διοίκηση θέλησε να σχολιάσει επίσημα την απόφαση αυτή. Η ΚΑΕ Πανιώνιος στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αντιμετώπιση με μεγαλύτερη αυστηρότητα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:
«ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Η νέα ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA στα πρώτα βήματα λειτουργίας της, με την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, αιφνιδιάστηκε από την αντιμετώπιση της έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των οργανωμένων φιλάθλων και της αστυνομικής δύναμης, εκτός του Δημοτικού Γυμναστηρίου και μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι η συνολική συμπεριφορά όλων των θεατών στον αγώνα ήταν εξαιρετική. Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε το πρόβλημα αποχώρησης των οργανωμένων φιλάθλων,προς την κατεύθυνση του κλειστού κολυμβητηρίου, όπως υπέδειξε η αστυνομική δύναμη και έχει αποφασισθεί από την αρχή της περιόδου, ως μια απαιτούμενη προυπόθεση των μέτρων ασφαλείας για να δοθεί η άδεια τέλεσης αγώνων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης.

Ως διοίκηση, αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί για την μη έγκαιρη ενημέρωση στο ημίχρονο και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μέσω της μικροφωνικής εγκατάστασης για τον τρόπο και τις εξόδους αποχώρησης των οργανωμένων φιλάθλων, εκτός της κύριας εισόδου και εξόδου του Δημοτικού Γυμναστηρίου. Δυστυχώς όμως τιμωρηθήκαμε και πάλι.
Εξαντλούν όλοι την αυστηρότητά τους στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Εξαντλείται, όμως και η υπομονή μας μετά από 5 αγωνιστικές. Θα δώσουμε σύντομα ηχηρή απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι τότε να μάθουν όλοι ότι η φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ βαριά!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics