ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Καββαδάς: «Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ΑΕΚ»


Με την συμφωνία του με την ΑΕΚ να είναι πια γεγονός ο Βασίλης Καββαδάς πραγματοποίησε σήμερα(27/11) την πρώτη του προπόνηση με την “βασίλισσα” και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε πολύ χαρούμενο ενώ δεσμεύθηκε στους οπαδούς της Ένωσης πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα.

Μπαίνοντας στην ομάδα και πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης την περίπτωσή του.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, είπε: «Καταρχήν θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεσμεύομαι προς τους οπαδούς μας, ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Εκτιμώ απεριόριστα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, οι οποίοι έδειξαν σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον τρόπο, που διαχειρίστηκαν την περίπτωσή μου. Απέδειξαν, ότι με θέλουν πολύ. Ενδιαφέρον υπήρξε και παλαιότερα από την ΑΕΚ».

Για να συμπληρώσει κλείνοντας: «Βρισκόμαστε ως ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτονόητο, ότι θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Θεωρώ, ότι μπορώ να προσθέσω σε μια ήδη αξιόλογη ομάδα ακόμη περισσότερη ενέργεια, πάθος και δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Όμως, βήμα-βήμα. Χρειάζομαι ένα διάστημα προσαρμογής. Χρειάζεται δουλειά από μέρους μου. Ανυπομονώ πάντως για την πρώτη μου προπόνηση. Να δω τους συμπαίκτες μου και σιγά-σιγά να μάθω τη φιλοσοφία του προπονητή μου».

Επιμέλεια: Μίρκα ΜπούραΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics