ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων


Τους φιλάθλους της ομάδας θέλησε να ενημερώσει με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιτίας των φαινομένων μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων των “ερυθρολεύκων” που παρουσιάστηκαν.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακάλυψε φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας και θέλοντας να ενημερώσει τους φιλάθλους με ανακοίνωσή της εξήγησε πως ο μοναδικός νόμιμος τρόπος απόκτησης εισιτηρίων είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης της ΚΑΕ, τα οποία και υπενθύμισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, επειδή παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και κανάλια, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος τρόπος απόκτησης εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τα οποία είναι τα εξής:
Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και από το επίσημο site της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr)
• Μέσω της TICKETMASTER και από το επίσημο site (www.ticketmaster.gr)
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210 89 38 007
• Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ
• Μέσω των εκδοτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τις ημέρες λειτουργίας αυτών.
Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων δεν αναγνωρίζεται από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν αποτελεί νόμιμη και σωστή διαδικασία απόκτησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας, για όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν συνεργάζεται με καμία εταιρεία, ή πρακτορείο ή ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων της, εκτός του Επίσημου Συνεργάτη - Ticketmaster.

Για τους παραπάνω λόγους, οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες και επίσημες διαδικασίες».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics