ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Παναθηναϊκός: «Αν δεν ισχύσουν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν θα παίξουμε»


Με αφορμή όσα έγιναν στον περσινό πέμπτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ και ενόψει του ντέρμπι των δύο “αιωνίων” την Κυριακή(8/10) για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προειδοποίησε τους αρμόδιους φορείς πως αν δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών οι “πράσινοι” δεν θα παίξουν με τον Ολυμπιακό.

Τονίζοντας πως στον περσινό πέμπτο τελικό και παρά τα όσα θλιβερά έγιναν ο Παναθηναϊκός Superfoodsδέχθηκε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και ότι αυτό δεν εκτιμήθηκε από την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, η διοίκηση του Τριφυλλιού προειδοποίησε πως φέτος δεν θα ανεχθεί παρόμοιες καταστάσεις. Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τόνισε πως αν δεν τηρηθούν όσα ισχύουν για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών τότε η ομάδα δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της πρεμιέρας της φετινής Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Στον περσινό πέμπτο τελικό των Play Off του πρωταθλήματος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φέρθηκε με επιείκεια στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ δεχόμενη να ολοκληρωθεί ο αγώνας παρά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής μας.

Επρόκειτο για μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της ομάδας του Πειραιά και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα για το καλό του μπάσκετ.
Δυστυχώς, αποδείχθηκε από τα γεγονότα που ακολούθησαν πως ούτε αυτό εκτιμήθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ.

Εν όψει, λοιπόν, της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ως Παναθηναϊκός απαιτούμε σεβασμό και ίση αντιμετώπιση απ' όλους τους φορείς και καθιστούμε σαφές πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν πρόκειται να αγωνιστούμε!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics