ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με την Μπάνβιτ


Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αποτελεί ήδη παρελθόν για την ΑΕΚ καθώς την Τρίτη(24/10, 19:30) υποδέχεται την Μπάνβιτ για την 3η αγωνιστική του BasketballChampionsLeague και η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της “βασίλισσας” για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Την επόμενη κιόλας του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο στην ΑΕΚ έβαλαν “μπροστά” για τον τρίτο τους φετινό ευρωπαϊκό αγώνα καθώς την Τρίτη υποδέχονται την τουρκική Μπάνβιτ για την 3η αγωνιστική του BCL. Η ΚΑΕ λοιπόν, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της Ένωσης για την διάθεση των εισιτηρίων, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται.
Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τρίτη (24/10, 19:30) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ την τουρκική Μπάνβιτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BCL, σε μία από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις της περιόδου και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 5 ευρώ, πραγματοποιείται ΚΑΙ σήμερα διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕK B.C. (aekbc.gr) και αύριο (Δευτέρα 23/10) από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τις 10:00 έως τις 18:00. Ανήμερα του αγώνα από τα εκδοτήρια, τρεις ώρες πριν από την έναρξη.
Τρόποι αγοράς:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics