ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Ρεκόρ ο Παναθηναϊκός, πάνω από 7.000 διαρκείας


Την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα τους έδειξαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού Superfoods καθώς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας και κάνοντας ρεκόρ με 7.085 η ΚΑΕ ανακοίνωσε την παράταση μιας εβδομάδας για την διάθεση των διαρκείας.

Οι φίλαθλοι του Εξάστερου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά καθώς με τα 7.085 που έχουν μέχρι σήμερα δοθεί σημείωσαν ρεκόρ. Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης των φιλάθλων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκτός από ότι τους ευχαρίστησε θερμά ανακοίνωσε και την παράταση μιας εβδομάδας για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας, καθώς οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 έχουν φτάσει τον αριθμό-ρεκόρ των 7085!

Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που ακόμη υπάρχει, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως δίνει παράταση μίας εβδομάδας στη διάθεση των καρτών διαρκείας (τελευταία ημέρα διάθεσης είναι η Παρασκευή 3/11/2017).
Παράλληλα, ανακοινώνεται πως λόγω της εξάντλησης των πιο οικονομικών διαρκείας (Ζώνη 1), από σήμερα (30/10) «άνοιξαν» θέσεις και στα διαζώματα 410 και 410 Α προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων μας!
Η διάθεση των καρτών διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague, καθώς και για το σημερινό ματς με την Προμηθέα Πάτρας (30/10, 19.00) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:
* Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).
* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του
paobc.gr και viva.gr
*
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
* Σήμερα (30/10), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα διαθέτοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τον Προμηθέα (19.00). Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.
* Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν προχωρήσει στην παραλαβή της κάρτας διαρκείας τους, θα πρέπει να περάσουν από τα εκδοτήρια στην Λ.Αλεξάνδρας καθώς δεν είναι δυνατή η είσοδος χωρίς την κάρτα διαρκείας στους αγώνες της ομάδας μας.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics