ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Άρης: Παραιτήθηκαν Αρβανίτης και Ρούσσος


Την παραίτησή τους υπέβαλλαν σήμερα(22/9) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του Δ.Σ., Στάθης Ρούσσος τονίζοντας σε επιστολή τους το λόγο της απόφασής τους αυτής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νικόλαος Λάσκαρης έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στον Άρη και μετά τις προσφυγές ουκ ολίγων παικτών σήμερα ήρθαν και οι παραιτήσεις δύο ανθρώπων που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα. Ο πρόεδρος τους Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του Δ,σ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Στάθης Ρούσσος υπέβαλλαν την παραίτησή τους, με τον κ. Αρβανίτη μάλιστα μεταξύ άλλων να τονίζει πως η παρατεινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη διόγκωση των χρηματικών οφειλών της εταιρείας επιβάλλει την απεμπλοκή του.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Λευτέρη Αρβανίτη είναι η εξής:
«Προς
το ΔΣ της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ’’

Το Μάϊο του 2015 έχοντας την ευθύνη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανατέθηκε η λειτουργία της και οι μετοχές στο Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος παρουσίασε ένα αξιόπιστο πλάνο με ευοίωνες προοπτικές για την αγωνιστική πορεία και την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Είναι γεγονός ότι κατά το αρχικό διάστημα που άσκησε διοίκηση μέχρι και το μήνα Οκτώβριο του έτους 2016 ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Ατυχώς όμως έκτοτε, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο το Νίκο Λάσκαρη και δεν σχετίζονται με την "ΚΑΕ ΑΡΗΣ", ο μεγαλομέτοχος επέδειξε αδυναμία να ανταποκριθεί στις διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική στασιμότητα και τη διόγκωση των οφειλών της προς τρίτους. Ενδεικτική και μόνο της συνεχιζόμενης αδυναμίας του είναι η άσκηση πλήθους προσφυγών καλαθοσφαιριστών κατά της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ". Οι διαρκείς υποσχέσεις και η επιθυμία μου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου επέβαλλε σε εμένα την παραμονή μου μέχρι σήμερα.

Η πολυετής παρουσία μου στη διοίκηση της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ" και η ενεργή συμμετοχή μου στην προοπτική εξυγίανσης με την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 υπαγορεύτηκε από τα ανιδιοτελή Αρειανά μου αισθήματα, παρότι επέφερε την ανάληψη ευθύνης για υποχρεώσεις της εταιρείας και με την προσωπική μου περιουσία για χρέη που δεν δημιούργησα εγώ. Πλην όμως, η παρατεινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη διόγκωση των χρηματικών οφειλών της εταιρείας επιβάλλει την απεμπλοκή μου, με δεδομένο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μου παρέχεται η παραμικρή δυνατότητα θετικής προσφοράς από τον Ιούνιο του 2016 και ως εκ τούτου αδυνατώ πλέον να συνδράμω και να νομιμοποιώ με την παρουσία μου πρακτικές οι οποίες επιβαρύνουν κι άλλο οικονομικά την "ΚΑΕ ΑΡΗΣ".

Για τους λόγους αυτούς υποβάλλω την παραίτηση μου από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ".
Καλώ ευγενικά τον μεγαλομέτοχο της ‘’ΚΑΕ ΑΡΗΣ’’ Ν.Λάσκαρη να πάρει τις αποφάσεις και να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση.

Με Αρειανούς χαιρετισμούς
Λευτέρης Αρβανίτης».

Ενώ ο κ. Στάθης Ρούσσος στην δική του επιστολή αναφέρει:
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτηση μου απο την Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Έχοντας υπηρετήσει με αγάπη και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα της αγαπημένης μου ομάδας, ως Μέλος του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θεωρώ ότι ο κύκλος μου κλείνει κάπου εδώ.
Στην απόφαση μου αυτή συνέβαλαν και οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου αλλά και του αντιπροέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οι οποίοι άφησαν σοβαρές αιχμές για την διοίκηση Αρβανίτη και τους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων είχαν την τιμή να είμαι και εγώ.
Θέλω να σας ευχαριστησω για την εμπιστοσύνη και για όλες τις έντονες συγκινήσεις, τις χαρές και τις λύπες, που μοιραστήκαμε από κοινού όλο αυτό το διάστημα.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Με τιμή,

ΣΤΑΘΗΣ Ι. ΡΟΥΣΣΟΣ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics