ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αγωγή του Ολυμπιακού στον Δ. Γιαννακόπουλου για το σποτ στον ΣΚΑΙ


Αγωγή σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το διαφημιστικό σποτ που είχε προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δύο μέρες πριν τον τέταρτο τελικό των δύο “αιωνίων”.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε εκφράσει και προ μηνών την δυσαρέσκειά της για το σποτ που είχε προβληθεί στον ΣΚΑΙ δύο μέρες πριν τον τέταρτο τελικό της Basket League και το οποίο αναφερόταν στην διαιτησία των τελικών. Σήμερα(18/9) λοιπόν, η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως κατατέθηκε αγωγή κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods και της διαφημιστικής εταιρείας που ανέλαβε το σποτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:
"Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ."
Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics