ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκινητική επιστολή του Ιτούδη στον Γκάλη


Λίγα 24ωρα μετά την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame ο Δημήτρης Ιτούδης μέσω μιας συγκινητικής του επιστολής θέλησε να ευχαριστήσει τον “θρύλο” του ελληνικού μπάσκετ.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που πριν δύο χρόνια είχε την τιμή να παραλάβει βραβείο από τα χέρια του Νίκου Γκάλη θέλησε με μια άκρως συγκινητική επιστολή να ευχαριστήσει τον σπουδαίο “Νικ” για όσα πρόσφερε στο ελληνικό και παγκόσμιο μπάσκετ. Ο επιτυχημένος Έλληνας κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Γκάλη και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν ο Θεός να έχει καλά εκείνον και την οικογένειά του.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ιτούδης έγραψε για τον Νίκο Γκάλη:
«Αγαπητέ Νικ, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

Η παγκόσμια αναγώρισή σου, ώς αποτέλεσμα του ήθους και της σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας οδηγό στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρονών τότε φοιτήτης προπονητικής.
25 χρόνια μετά είχα την τιμή πρόπερσυ να με βραβεύσεις, αλλά να γνωρίζεις πώς μέρος του βραβείου άνηκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.
Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκοσμιου μπάσκετ, αν και για μάς βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πρίν.
Θα ήθελα να δεχτείς από εμένα και την οικογενειά μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας γιά όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Ιτούδης».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics