ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Οριστικά στην ΕΡΤ οι «11» της Basket League


Τηλεοπτική στέγη βρήκαν οι 11 από τις 14 ομάδες της Basket League που δεν είχαν μέχρι σήμερα(19/9) καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την συμφωνία του με την ΕΡΤ.

Μετά από αρκετά χρόνια το μπάσκετ επιστρέφει στην ΕΡΤ καθώς ο ΕΣΑΚΕ συμφώνησε με το κρατικό κανάλι για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της Basket League για την σεζόν 2017-'18. Πλέον, η ΕΡΤ θα έχει την τηλεοπτική μετάδοση των Άρη, Γυμναστικού Λάρισας Φάρος, Κολοσσού, Κόροιβου, Κύμης, Λαυρίου, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Ρεθύμνου και Τρικάλων ενώ τα δικαιώματα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ έχει η Cosmote TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η STOIXIMAN.GR Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics