ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η φοβερή Κατερίνα Στεφανίδη ! (pics)


Το φοβερό και χαμογελαστό κορίτσι του ελληνικού στίβου, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε και πάλι το “θαύμα” του καθώς με άλμα στα 4.91 μ. έκανε πανελλήνιο ρεκόρ και κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου και πλέον είναι η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που έχει κατακτήσει χρυσό σε όλες τις διοργανώσεις.

Το “χρυσό” κορίτσι του ελληνικού στίβου με χαρακτηριστική άνεση κατάφερε να κάνει άλλη μια φορά περήφανους όλους τους Έλληνες ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. Το χρυσό σε Παγκόσμιο ήταν το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από την συλλογή της και πλέον κατακτώντας και αυτό είναι η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που έχει πανηγυρίσει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κατερίνα ξεκίνησε τις προσπάθειες στον τελικό του επί κοντώ από τα 4.65 μ., ακολούθησαν τα επιτυχημένα άλματα στα 4.75μ. και 4.82 μ. και μάλιστα με την πρώτη της προσπάθεια. Ακολούθησε μια άκυρη προσπάθεια στα 4.89 μ. και στη συνέχεια πήγε στα 4.91 μ. τα οποία πέρασε με ένα μόλις άλμα. Αυτή της η επίδοση της χάρισε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που έλειπε από την εντυπωσιακή συλλογή της ενώ κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ.
Όσον αφορά τα άλλα δύο μετάλλια το αργυρό πήρε η μεγάλη αντίπαλος της Στεφανίδη η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με άλμα στα 4.75 μ. ενώ το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν η Ρομπέιλις Πεϊνάδο και η Γιαρισλέι Σίλβα που σταμάτησαν 4.65 μ..Επιμέλεια: Μίρκα ΜπούραΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics