ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΠΣΑΚ: «Αντώνη υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου»


Ο Αντώνης Φώτσης έκανε την έκπληξη και βάζοντας τέλος στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο και συνεχίζοντας σε ερασιτεχνικό με τον Ηλυσιακό, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισε πως υποκλίνεται στο μεγαλείο του.

Ο “Batman” του ελληνικού μπάσκετ έβαλε τέλος στην πολύχρονη και πολύ επιτυχημένη καριέρα του με έναν ιδιαίτερο τρόπο, επιλέγοντας να συνεχίσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τον Ηλυσιακό, την ομάδα στην οποία ξεκίνησε το μπάσκετ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του τον ευχαρίστησε και τόνισε πως υποκλίνεται στο μεγαλείο του.
Αναλυτικά ο ΠΣΑΚ στην ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντώνη Φώτση, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης αποφάσισε να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να κλείσει την καριέρα του στην πρώτη του μπασκετική αγάπη, τον Ηλυσιακό.Αγαπάει το μπάσκετ, ίσως, όσο κανένας άλλος καλαθοσφαιριστής. Το... μικρόβιο, το έχει βαθιά μέσα του και αποχωρεί απο το επαγγελματικό μπάσκετ με το κεφάλι ψηλά και με αμέτρητους τίτλους στην τροπαιοθήκη του.
Αντώνη σε ευχαριστούμε, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου και ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε παρέα με τον Λάζαρο...».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics