ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Μπουρούσης: «Φίλος ήρθα και φίλος φεύγω»


Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι από σήμερα(4/7) και επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς λύθηκε η συνεργασία τους και οδεύει προς την Κίνα και φεύγοντας με επίσημη δήλωση του ευχαρίστησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον κόσμο της ομάδας ενώ με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε πως φίλος ήρθε και φίλος φεύγει από τον Εξάστερο.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την λύση της συνεργασίας τους, ο Γιάννης Μπουρούσης αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε τους “πράσινους” με δήλωσή του, στην οποία ανέφερε: «Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να με φέρει στον Παναθηναϊκό και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Θεωρώ ότι με την κατάκτηση του νταμπλ, τον δικαίωσα και για την επιλογή και για την στήριξή του.
Όταν δώσαμε τα χέρια, πέρυσι, του υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Δημήτρη για την τιμή που μου έκανε, όπως φυσικά και όλη την ομάδα για όσα ζήσαμε σε μια δύσκολη χρονιά.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημά του και παράλληλα να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα που του έχει προσφέρει τόσες χαρές».

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο διεθνής σέντερ “ανέβασε” στο Instagram μια φωτογραφία του μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πολύ χαρακτηριστικά έγραψε: «Φίλος ήρθα και φίλος φεύγω. Ευχαριστώ πολύ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics