ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

«Καίει» το φύλλο αγώνα τον Ολυμπιακό (pics)


Πολύ επιβαρυντικό είναι για τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού υπήρξε και διακοπή του αγώνα.

Όσα θλιβερά συνέβησαν κατά τη διάρκεια αλλά κυρίως λίγο πριν τη λήξη του πέμπτου τελικού του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ δεν πέρασαν στα “ψιλά” από τους διαιτητές. Οι τρεις διαιτητές του τελικού, Αναστόπουλος, Πηλοϊδης και Μάνος έγραψαν για τις βρισιές, τις κροτίδες και την διακοπή του αγώνα και πλέον ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν της Basket League με “βαριά” τιμωρία.


Συγκεκριμένα, οι τρεις διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν εν χορώ "π%&^^& και πρ&*^&*^ Γιαννακόπουλε. Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α' ομάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στον χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος εντόνως προς τους διαιτητές του αγώνα. 2:34 πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου οι οπαδοί της Α' ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία πέταξαν. Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου 10 κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1:56 πριν το τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου λόγω της έκκρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics