ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Το «PAO Foundation» η πρόταση του Δ.Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό (pic)


Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση προτείνοντας την συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων και την δημιουργία του PAO Foundation.

Όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού αλλά και στον Ερασιτέχνη του Τριφυλλιού ανάγκασαν τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού τμήματος, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάρει επίσημα θέση και μέσω του instagram να προτείνει μια λύση για όλα τα τμήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος πρότεινε την συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων και την επανίδρυση του συλλόγου ώστε και το μπασκετικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχουν ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν και τα ερασιτεχνικά αθλήματα να γίνουν ξανά ανταγωνιστικά λέγοντας: «Η μόνη λύση για α)το μπάσκετ να ξαναπάρει ευρωπαϊκά β)το ποδόσφαιρο να έχει ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν και γ)τα ερασιτεχνικά αθλήματα να ξαναγίνουν ανταγωνιστικά είναι η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων(οικονομικών και μη) και να επανιδρυθεί ο σύλλογος».

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γιαννακόπουλος συνόδευσε την συγκεκριμένη πρόταση μέσω του λογαριασμού του στο instagram με την ακόλουθη φωτογραφία.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics