ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Σάκοτα: «Συνεχίζουμε ενωμένοι με υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ΑΕΚ»


Η πολύχρονη συνεργασία του Ντούσαν Σάκοτα με την ΑΕΚ θα συνεχιστεί καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους ως το 2020 και ο έμπειρος φόργουορντ μιλώντας για την παραμονή του στην ομάδα τόνισε πως είναι χαρούμενος και περήφανος που θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της “βασίλισσας”.

Ο έμπειρος φόργουορντ που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να είναι ένα από τα μεγάλα της “όπλα” καθώς ανανέωσε την συνεργασία του για άλλα τρία χρόνια. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας(www.aekbc.gr) μίλησε για την παραμονή του στην βασίλισσα και τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πρωτίστως τον κύριο Αγγελόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει εμπιστοσύνη.
Επίσης, θέλω να πω ξεχωριστά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι με τον τρόπο τους με στήριζαν και με στηρίζουν, στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Θέλω απλά να τους πω, ότι θα τιμώ πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έκανα και όπως θα συνεχίσω να κάνω όσο με… κρατάνε τα πόδια μου!
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όνειρο και στόχο πάντα υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ομάδα μας.

Καλό Καλοκαίρι…»

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics