ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τόσες ήττες και ακόμα δεν έχουν μάθει οι κύριοι Αγγελόπουλοι»


Λίγη ώρα μετά την αιχμηρή ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με επίσημη δήλωσή του στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως τόσες ήττες έχουν υποστεί και ακόμα δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods δεν άφησε έτσι την αιχμηρή ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων στην οποία αναρωτήθηκαν γιατί ακόμα δεν έχει συλληφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και εκείνος έδωσε την δική του απάντηση για το εν επιτέθηκε λεκτικά στους διαιτητές ενώ με νόημα τόνισε πως μετά από τόσες οι ήττες που έχουν υποστεί οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ακόμα δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου είναι η εξής: «Κάποια στιγμή θα πρέπει οι κύριοι Αγγελόπουλοι να μάθουν πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα.
Μετά από τόσες που έχουν υποστεί θα περίμενα ότι θα είχαν μάθει, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ.
Τη διαφορά διαχείρισης και της διοίκησης των δυο ομάδων στην ήττα καθώς και των φιλάθλων των δυο ομάδων, την έχουμε ζήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια και η όποια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας πέφτει στο κενό.
Πλέον και οι τυφλοί είδαν.

Όσον αφορά στα ψέματά τους, ότι δηλαδή επιτέθηκα λεκτικά στους διαιτητές, ξέρουν πολύ καλά σε ποιους απευθυνόμουν.
Απευθυνόμουν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που φορώντας επίσημα καρτελάκια σεκιούριτι της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είχαν έρθει προ ολίγων λεπτών στα δύο μέτρα από εμένα και έβριζαν την οικογένειά μου.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι τους είχαν στείλει εκείνοι...».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics