ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ολυμπιακός: «Μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους, μόνο με τη φωνή σας για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα»


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο(11/6, 21:00) τον Παναθηναϊκό Superfoods στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Basket League που θα κρίνει τον πρωταθλητή και η ΚΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν τους παίκτες μόνο με την φωνή τους και χωρίς καμία παραβατική ενέργεια να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Με την σειρά των τελικών να είναι στο 2-2 αύριο στο ΣΕΦ κρίνεται ο φετινός πρωταθλητής και η διοίκηση του Ολυμπιακού προέτρεψε τους φιλάθλους της ομάδας να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και μόνο με την φωνή τους να βοηθήσουν τους παίκτες να είναι νικητές και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (11/6) στον πέμπτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.
Δίχως την παραμικρή παραβατική ενέργεια που θα δημιουργήσει εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών μας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε να γίνετε για ακόμα μια φορά ο «έκτος παίκτης» και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Προστατεύστε τον Ολυμπιακό μας, μόνο με τη φωνή σας και μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους.

Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι' αυτό που αξίζουμε».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics