ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Με πέντε αγωνιστικές χωρίς κόσμο θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν


Ο Ολυμπιακός δεν γλίτωσε την τιμωρία για όσα έγιναν στον τρίτο και πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods και έτσι θα ξεκινήσει την σεζόν 2017-'18 με πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θλιβερά επεισόδια του τρίτου και κυρίως του πέμπτου τελικού της Basket League δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τον αθλητικό δικαστή και έτσι οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 7.000 ευρώ ενώ τους είχε ήδη επιβληθεί άλλη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον κόσμο του στα πέντε πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι η εξής: «Α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics