ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Τσόχλας: «Με τιμά η εμπιστοσύνη και η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ»


Ο Απόλλωνας Τσόχλας ανανέωση την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια και μιλώντας για την παραμονή του στην ομάδα δεν έκρυψε πως είναι πολύ χαρούμενος ενώ αναφέρθηκε στη νέα... σελίδα του Δικέφαλου και τους στόχους του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας(www.paokbc.gr) για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, για τη νέα... σελίδα του Δικέφαλου αλλά και για τους στόχους της.

Αρχικά, μιλώντας για την απόφασή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Η εμπιστοσύνη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε, με τιμά ιδιαίτερα και σαν αθλητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας της ομάδας, σε χρόνια δύσκολα, τα οποία όλοι μας ελπίζουμε να γίνουν πιο εύκολα στην πορεία και ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα».
Ενώ αναφερόμενος και στις αλλαγές που υπάρχουν στην ομάδα, όπως την απομάκρυνση του Σούλη Μαρκόπουλου και τον ερχομό του Ηλία Παπαθεοδώρου, ανέφερε: «Νομίζω ότι έκλεισε ένας πολύ μεγάλος και πολύ ωραίος κύκλος, η ομάδα γυρίζει πλέον σελίδα και από την πλευρά μου περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, να δουλέψουμε με το νέο προπονητή, έναν νέο άνθρωπο, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι σημαντικό που η ομάδα κάνει προσπάθεια να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα επόμενα δύο χρόνια της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Ο στόχος πρέπει να είναι πάντα να πας καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Τα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ κάναμε εξαιρετική πορεία και είχαμε δύο επιτυχημένες σεζόν, ιδιαίτερα το 2015 πλησιάσαμε πολύ και στο στόχο του Κυπέλλου. Τα δύο επόμενα χρόνια δεν ήταν τόσο καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, να μπούμε ξανά στην τετράδα, να έχουμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο να δούμε πως θα κάνουμε το καλύτερο. Για όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, επιμονή και υπομονή».

Κλείνοντας, για το τι αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν. Είναι αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι που είναι στη διοίκηση, είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα, είναι και ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό που θέλουμε είναι παρουσιάσουμε καλό μπάσκετ, ελκυστικό και να είναι και ο κόσμος στο γήπεδο, να δούμε όμορφες εικόνες, να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Να κάνουμε κι εμείς την δική μας προσπάθεια και να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά αγωνιστικά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics