ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στο ΣΕΦ για το... πρωτάθλημα


Πάνοπλος” και αποφασισμένος να κάνει το break και να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods ενόψει του αυριανού(11/6, 21:00) τελευταίου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” έχοντας πάρει ψυχολογικές “ντόπες” από οπαδούς τους που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση αλλά και από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τον αυριανό πέμπτο και τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μάλιστα, εκτός από την απαρτία οι “πράσινοι” έχουν και ανεβασμένη διάθεση καθώς ξέρουν αν είναι σοβαροί και μαχητικοί και στα 40 λεπτά του τελικού και αν αποφύγουν νεκρά διαστήματα όπως το τελευταίο πεντάλεπτο του τρίτου τελικού, όπου “αυτοκτόνησαν” μπορούν να κάνουν το 3-2 στο ΣΕΦ και να επιστρέψουν στη θέση του πρωταθλητή Ελλάδος.

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να υπενθυμίσει στους φιλάθλους της ομάδας πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics